Selasa, 16 September 2014

Kebaikan ESP (Energizing Soy Protein) Shaklee

Salam semua.. Hari ni saya nak cerita pasal salah satu produk Shaklee yang sangat best iaitu ESP Shaklee.. ESP adalah singkatan daripada perkataan Energizing Soy Protein. ESP Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia di mana Shaklee telah menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan.
ESP Shaklee mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses dibawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

ESP Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia sangat sesuai untuk semua peringkat umur samada tua atau muda.

Protein kacang soya adalah dua Kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolestrol dan mudah diserap oleh badan manusia.

Kebaikan ESP (Energizing Soy Protein) Shaklee

  • Kekal muda - asid amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dab lain-lain. Pengambilan ESP Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot Serra memastikan kits sentiasa bertenaga.
  • Hormon berasaskan tumbuhan semulajadi - kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolestrol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
  • Memulihkan fungsi prostate lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mrncegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran had dan prostat
  • Kulit berseri dan anjal - merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan otot, sekaligus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan part.
  • Pemberi tenaga segera - membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migraine, insomnia, dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan dan lain-lain
  • Memulihkan pigmentasi - melambatkan proses urban, rambut gugur, masalah keadaan rambut,pigmentasi dan freckles
  • Memperbaiki Memori - menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual dan sebagainya


Anda boleh dapatkan ESP ( Energizing Soy Protein) Shaklee ini melalui saya dengan cara menghubungi saya di talian yg tertera di bawah... :-)

Nama: natrah arshad
Facebook: natrah arshad
SID: 1075486
No tel/whatsapp: 01133542186
Email: natrah131@gmail.com


Tiada ulasan:

Catat Ulasan