Sabtu, 6 September 2014

Kebaikan Chewable Vita C Plus Shaklee

Salam semua.. Hari ni saya nak cerita pasal Kelebihan Chewable Vita C Plus Shaklee pulak.. Chewable Vita C Plus Shaklee ni sangat sesuai untuk kanak-kanak.. Ini kerana rasa citrus orennya yang masam-masam manis membuatkan kanak-kanak menggemarinya.. Tambahan pula ianya hanya perlu dikunyah seperti gula-gula sahaja.. Chewable Vita C Plus Shaklee ini juga sesuai untuk orang dewasa yang sukar atau tidak suka menelan pil.
Chewable Vita C Plus Shaklee ini sudah dipertingkatkan formulasinya dengan tambahan Citrus Bioflavanoid Complex dan menjadi antara supplement vitamin c yang paling lengkap di pasaran.

Beza Chewable Vita C Plus Shaklee dengan SR Vit C Shaklee hanyalah pada kuantiti mg nya sahaja.. SR Vit C Shaklee 500mg untuk 1biji manakala Chewable Vita C Plus hanya 100mg untuk 1biji.. Ini kerana SR Vit C lebih kepada orang dewasa manakala Chewable Vita C untuk kanak-kanak.. Tetapi ianya tidak menjadi masalah kerana orang dewasa juga  boleh mengambil Chewable Vita C Plus sebanyak 5 biji sehari bersamaan 1biji SR Vit C Shaklee..
Kebaikan Chewable Vita C Plus Shaklee
Manfaat yang terkandung didalam Chewable Vita C Plus Dan SR Vit C Shaklee adalah sama. Antaranya adalah :-

- memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh
- melindungi sel kulit daripada rosak dan melambatkan penuaan
- menguatkan tulang,gigi dan gusi
- meningkatkan sistem imun badan
- sesuai untuk mereka yang tidak suka menelan pil
- rasa Oren semulajadinya sangat sesuai untuk kanak-kanak
- tidak mengandungi sebarang pewarna,pengawet dan perasa tiruan
- tabletnya lebih kecil berbanding SR Vit C Shaklee mudah untuk dikunyah
- 1 biji Chewable Vita C Plus bersamaan dengan 1/2biji oren iaitu 100 mg
- juga sesuai untuk mereka yang ingin menjaga kecantikan

Sebotol Chewable Vita C Plus mengandungi 90 biji tablet Dan harga runcitnya hanya rm37.50 untuk Semenanjung manakala rm40.00 untuk Sabah dan Sarawak.. Murah kan? Pada anda yang nak dapatkan Chewable Vita C Plus ini dan khidmat consult daripada saya bolehlah menghubungi saya di talian seperti yang tertera dibawah.. Jom sihat bersama Shaklee.. :-)


Nama: natrah arshad
No. Tel: 01133542186
SID: 1075486

Tiada ulasan:

Catat Ulasan