Rabu, 2 Julai 2014

Vivix Shaklee

Kebaikan vivix Shaklee


Bulan Julai ni promosi Vivix Shaklee tau.. Ramai yang grab peluang ni borong Vivix Shaklee siap2 tuk buat stok.. Maklum la dah terbukti keberkesanan Vivix ni.. Orang panggil tonik ajaib.. Macam2 manfaat ada dalam sebotol Vivix ni.. 

Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung. 

Selain dikenali sebagai Tonik ajaib, Vivix juga dikenali sebagai Sirap Shaklee.. Ini kerana cecair vivix ini berwarna merah.. Ia merupakan supplement anti penuaan yang terbaik di dunia.. 





Kebaikan Vivix


Jom kita tengok apa kebaikan vivix ni..
  • Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat.. anti penuaan..
  • Membantu menghalang kanser
  • Mengurangkan risiko sakit jantung
  • Sesuai untuk penghidap diabetes
  • Menyokong kesihatan sendi
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
  • Membantu dalam pengurangan berat badan
  • Meningkatkan sistem imun badan
  • Meningkatkan kesihatan mata
  • Menyokong kesihatan keseluruhan

Kalau nak tahu, Ayu Raudhah pun amalkan Vivix Shaklee ni tau.. bagi korang yang xtau.. ni la rahsia kecantikan Ayu Raudhah.. dah semakin ramai yang percaya dengan keberkesanan Vivix Shaklee ni tau..






Semua orang boleh amalkan Vivix kecuali ibu yang hamil, menyusu dan berumur bawah 18 tahun..

Pada yang nak order online.. boleh klik link di bawah..




Hubungi saya,
Rakan Shaklee Anda
Nama: Natrah
SID: 1075486
Tel: 011-33542186









5 ulasan:

  1. Vivix the best:)
    Www.mummy-ariana.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Maklumat yang sngt2 membantu tq sis..
    Jom tambahkan info lawati blog saya..:-D

    http://lovehealthy4us.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Good info
    http://cantikmenawansihat83.blogspot.com

    BalasPadam
  4. info yg menarik..

    http://permatahatibidadariku.blogspot.com/

    BalasPadam